SolidWorks Geeks

MErhaba Arkadaşlar.
Hazır platformumuzda oluşmaya başlarken meyvelerini yavaş yavaş almaya başlasak güzel olur bence. Üye arkadaşlar Solidworks te hazırlardığı tasarımları burada bizimle paylaşırlarsa, herkes için faydalı olacağı kanısındayım. Böylece bir bilgi paylaşım platformu oluşturmuş olacağız. Bu sitenin kuruluş amaçlarından biri bu zaten.

Bu başlık altında dosyalarımızı paylaşabilir.

Views: 240

Replies to This Discussion

Ali hocamızın proje odeviydi. Bize çalışan bir mekanizma tasarlamamızı istemişti.
Ben bir " çorba karıştırma makinesi " yaptım. ( Sinir oluyorum çorba karıştırmaya,ben de makinesini yaptım :P )
Güzel de oldu =) . Arkadaşlar geliştirmek isteyen üstünde hertürlü oynamayı yapabilir. Daha yeni başladığım için çok iyi olmadı. Solidworks'de ilk çalışmam diyebilirim.

Proje ödevim..4 silindirli basit bir otomobil motoru örneği..

Solar car. (making by Hakan Baştan)

WOWW...!! Gokhan bende silindir kapağını yapayım sana , basit olmaktan çıksın :D

v6 motoru krank mili örneği..
Çok yaratıcı olmuş...
Sevgili arkadaşlar, sizler harikasınız. Verdiğiniz emeklerin karşılığını kısa süre içinde almaya başlayacağınıza eminim. başarı dileklerimle ..

Ali ORAL
Bu makinayı yapıp satmayı düşünüyordum. Süper sürüm yapar. Kısaca söylemek gerekirse tek kelimeyle harikasınız.
Çok teşekkür ederiz hocam,sizin desteğinize borçluyuz ..
Subab mekanizmasını yapabilsem süper olucak Ümit ya ama helisi esnek yapamadığımız için bu kadarıyla kısıtlı kalabildim ama geliştiricem..:)
Cidden çok güzel Ümit gerçekten çok beğendim:)

Hep robot yapmak istemişimdir...Anca sanalı oldu... :)

RSS

Connect to other SolidWorks Geeks throughout the world.... Share tips, tricks and ideas...Learn to master SolidWorks.

Birthdays

Birthdays Today

Birthdays Tomorrow

© 2012   Created by Alex R. Ruiz.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service